O nouă reîntîlnire cu campioana

0
165

• CS Minaur Baia Mare – Dinamo Bucureşti

La numai o săptămînă de la meciul din optimile Cupei României dintre CS Minaur Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, care a adus calificarea formaţiei noastre în sferturi (30-26), cele două echipe se vor reîntîlni, de data aceasta în etapa a doua a returului din Liga Zimbrilor. Disputa din campionat se va consuma azi, 14 decembrie, de la ora 18.00, în sala sporturilor „Lascăr Pană”, şi va fi arbitrată de craiovenii Claudiu Gorina/Florin Melencu, iar observator FRH este delegat Adrian Lupşa (Reşiţa), partida urmînd să fie transmisă în direct la Digi Sport şi Telekom Sport.
Duelul cu campioana ultimelor două ediţii îl va avea pe banca tehnică a băimărenilor pe… Raul Fotonea. Chiar dacă Raul Fotonea şi-a depus demisia după eşecul nepreconizat de la Iaşi, tehnicianul băimărean va conduce echipa cel puţin pentru ultimele două jocuri din 2017. Conducerea clubului a decis că nu avea nici un sens să aducă un alt antrenor în acest moment, Raul Fotonea fiind cel mai îndreptăţit să se ocupe de jocurile rămase, mai ales că ştie foarte bine jucătorii. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre Dinamo, Eliodor Voica nemaifiind antrenorul campioanei. În consecinţă, gruparea din capitală va fi coordonată de pe margine de Sebastian Bota şi Florin Vasiliu.
Faţă din meciul de Cupa României, acum lucrurile vor sta cu totul altfel. E vorba de un alt duel, Dinamo va dori să-şi ia revanşa pentru eliminarea neaşteptată din cupă, şi va evolua cu multă ambiţie. La fel ar trebui să stea lucrurile şi în tabăra băimăreană, CS Minaur mergînd din eşec în eşec în ultimele şase etape. Însă va fi extrem de dificil, Raul Fotonea confruntîndu-se cu cinci accidentaţi, toţi jucători de bază: Pierre Ragot, Mihai Buşecan, Alexandru Sabou, Iulian Halcă şi Nikola Lazic. Şi din toţi cei cinci componenţi, şansele ca unul dintre aceştia să se refacă sînt infime. Ca atare, Raul Fotonea se vede obligat să aducă mai mulţi jucători de la echipa secundă, probabil unii care nu au nici un minut jucat în Liga Zimbrilor. CS Minaur ocupă locul 9 înaintea întîlnirii cu campioana, cu 15 puncte, iar Dinamo este doar pe locul 6, cu 27 de puncte.
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele pot fi procurate azi, de la ora 15.00, de la casa de bilete din incinta sălii sporturilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.