La 76 de ani – la volan cu o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
221

Marţi seara, între localităţile Satu Nou de Jos şi Cătălina, s-a produs un accident de circulaţie pe fondul consumului de alcool. Un bărbat de 76 de ani din Cătălina, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă prin dreapta. Apoi autoturismul a ajuns într-o râpă. În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
I-au fost recoltate probe de sânge, iar poliţiştii continuă cercetările.

Copilă de doi ani pusă în pericol de propriul tată

Ieri-noapte, poliţiştii au intervenit pe raza comunei Rozavlea, la un accident de circulaţie. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani din localitate, pe fondul consumului de alcool, s-a certat cu soţia, şi-a luat fiica de doi ani, şi fără să ţină cont de pericolul la care s-a expus atât pe el, cât şi pe fiica lui, s-a urcat la volanul autoturismului şi a plecat de acasă.
Drumul parcurs nu a fost prea lung pentru că bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Deoarece avea o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia i-a fost recoltat sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.