8 situaţii de urgenţă

0
153

• Vineri, pompierii din Borşa au lichidat un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe, unde, din fericire, a ars funinginea.
• Sâmbătă, pompierii sigheteni şi cei borşeni au lichidat câte un incendiu izbucnit la coşuri de fum. În ambele cazuri a ars doar funinginea.
• Duminică, tot pompierii militari din Borşa au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum, în urma căruia a ars circa 1 metru pătrat de tavan din lemn.
Militarii secţiei din Vişeu de Sus au intervenit, alături de pompierii voluntari în localitatea Poienile de Sub Munte, pentru a lichida un incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe. În urma incendiului a ars locuinţa, în proporţie de 50 %, electrocasnice şi mobilier divers. După lichidarea incendiului, în locuinţă, a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului.
Pompierii vişeuani au mai lichidat un incendiu în Ruscova, împreună cu pompierii voluntari din localitate. Flăcările au mistuit circa 180 metri pătraţi din acoperişul de lemn al casei.
Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum, unde a ars doar funinginea.
Pompierii băimăreni, care au intervenit la un accident rutier în localitatea Recea. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată. Echipajul de descarcerare a extras victima din maşină şi a predat-o echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Baia Mare, care a transportat-o la spital.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.