Peste 3.000 pachete cu ţigări, descoperite ascunse într-un microbuz

0
180

În data de 16 ianuarie, în jurul orei 12, în PTF Giurgiu, în baza unei analize de risc, pe sensul de intrare în ţară a fost selectat, pentru efectuarea unui control amănunţit, un microbuz, condus de un cetăţean bulgar, care efectua curse pe ruta Bulgaria – Italia.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele lui N.D., cetăţean bulgar, de sex feminin, în vârstă de 39 de ani, pasager în microbuz, 3.120 pachete cu ţigări, de diferite mărci, pentru care persoana nu avea documente legale.
La cercetări, femeia a declarat că a cumpărat ţigările de la un magazin din Bulgaria şi urma să le transporte în state din vestul Europei pentru a le comercializa unor cunoscuţi.
Ţigările, în valoare de 53.680 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.