Încă un an senzaţional pentru cîntăreaţa Camelia Crişan

0
839

Îndrăgita cîntăreaţă Camelia Crişan îşi continuă ascensiunea muzicală, anunţînd faptul că 2018 va fi, pentru ea, cel mai bun an din cariera ei de pînă acum. Pe lîngă lansarea unei noi melodii, fosta concurentă de la „Vocea României” are deja planificate în agendă o mulţime de evenimente muzicale. În plus, ca studentă a specializării „Regie de teatru şi operă” din cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Camelia va juca, în rol principal, în două musicaluri şi, în paralel, se pregăteşte intens pentru examenul de licenţă de anul viitor. Pentru absolventa Colegiului de Arte din Baia Mare, şi 2017 a fost un an rodnic continuîndu-şi colaborarea cu Opera Naţională Română din Cluj-Napoca şi trupa de jazz a academiei – Bigg Dimm A’Band. În paralel, Camelia şi-a lansat şi un blog, prin intermediul căruia ţine legătura cu fanii ei, scriind articole atît despre activitatea ei muzicală, cît şi despre momente din viaţa privată.

• lansarea unei noi melodii

Reporter: Care sunt noutăţile cu care ne întîmpini la început de an?
Camelia CRIŞAN: Bine v-am regăsit. În primul rînd, vă mulţumesc că-mi sunteţi alături şi în 2018, dumneavoastră şi toţi cititorii ziarului. Aşa cum v-am obişnuit, vă întîmpin cu multe proiecte frumoase, muzică şi pozitivism.
R.: Cum ţi-ai petrecut sărbătorile?Aşa cum îţi place, cîntînd?
C.C.: Sărbătorile acestea mi-au adus multă lumină în suflet, pentru că am reuşit să îmbin utilul cu plăcutul. Am petrecut Crăciunul alături de familie, colindîndu-i pe bunici, am cîntat acompaniată de prietenul meu, Norbi Kiss, în locaţii de poveste, am oferit cadouri muzicale în cadrul unor concerte caritabile, iar Anul Nou m-a găsit tot cîntînd. De data aceasta, eu şi Norbi i-am luat pe părinţii lui şi pe mama mea şi le-am oferit un Revelion de neuitat. Mîndria de pe chipurile lor a fost de nepreţuit.
R.: Scriai, la un moment dat, pe Facebook, faptul că 2018 se anunţă a fi cel mai bun an din cariera ta de pînă acum. Ce poţi divulga din planurile tale pentru lunile următoare?
C.C.: Aşa este. Nu-mi vine să cred cîte lucruri minunate mi se întîmplă. Pe lîngă mulţimea de evenimente la care sîntem deja invitaţi să cîntăm în acest an, intenţionez să lansez o nouă melodie, compusă de mine şi Norbi. De asemenea, doresc să-mi continui activitatea pe blogul meu. Bineînţeles, voi munci să-mi păstrez bursa de merit la facultate şi să colaborez cu cît mai mulţi oameni talentaţi, fie că este vorba de un nou cover pe Youtube sau o colaborare în mediul online.

• solistă la Balul Operei şi rol principal în două musicaluri

R.: Cum a fost, totuşi, anul 2017? Ce evenimente ai bifat în agenda ta?
C.C.: 2017 mi-a adus numai bucurii. Am început anul cu un prim eveniment privat în străinătate, mai exact în Londra. Pe urmă, am fost solistă la Balul Operei de la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca. Mi-am completat, totodată, repertoriul muzical, începînd să cînt şi muzică populară, nu doar muzică uşoară, la evenimente în toată ţara. Tot anul trecut, ne-am făcut acasă un mic studio de înregistrări şi am lansat online primele noastre coveruri, am lansat noul site şi blog cameliacrisan.com prin intermediul căruia am colaborat cu diferite firme atît din ţară, cît şi din străinătate. La 20 de ani, sunt fericită că mi-am transformat pasiunea într-un job şi că reuşesc să obţin tot ce-mi propun prin multă muncă şi dăruire.
R.: Ce alte oportunităţi s-au mai ivit pentru tine ca studentă a Academiei de Muzică din Cluj-Napoca? Ce colaborări ai în prezent?
C.C.: Anul trei de facultate mi-a adus noi oportunităţi la care visam de multă vreme. Spre exemplu, am început să lucrăm la două musicaluri în care am roluri principale („My fair lady” şi „Dear Evan Hansen”). Mai mult, pregătim un nou concert marca Bigg Dimm A’Band – trupa de muzică uşoară şi jazz a academiei -, un spectacol de revistă şi, tot anul acesta, voi absolvi modulul pedagogic.

• „reuşesc să-i inspir pe alţii”

C.C.: Încet-încet, mă gîndesc la anul viitor cînd voi avea examenul de licenţă şi trebuie să pregătesc un spectacol propriu pe care să-l regizez şi în care îmi doresc să şi joc.
R.: Eşti activă şi în mediul online. Care e feedbackul cititorilor blogului tău?
C.C.: Mediul online a devenit o prioritate pentru mine, în special pentru faptul că pot păstra legătura cu oamenii care îmi urmăresc activitatea şi mă susţin. Primesc zilnic mesaje şi îmi place să-mi cunosc susţinătorii şi cititorii blogului meu, prin intermediul căruia le arăt şi cealaltă parte a mea, din afara scenei. Scriu despre orice simt pe moment, experienţe, amintiri, planuri, muzică, modă, călătorii şi mă simt extraordinar cînd mi se spune că reuşesc să-i inspir pe alţii. Tot datorită internetului, primesc invitaţii de a cînta la evenimente în toată ţara şi îmi place să postez mereu clipuri şi poze cu activitatea mea, chiar dacă uneori petrec ore-n şir să le montez şi să le editez. Vă invit să-mi fiţi alături şi pe reţelele de socializare, unde mă găsiţi după numele Camelia Crişan Official şi vă aştept cu multe surprize.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.