Juniorii I ai Academiei Minaur, locul 1 la Kisvarda

0
174

Weekendul recent încheiat a fost foarte aglomerat pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, aceştia avînd programate trei turnee amicale. Juniorii I şi III s-au deplasat în Ungaria la Kisvarda, iar juniorii II au participat la un turneu în Turda.
În faza grupelor, juniorii I, antrenaţi de Iuliu Varady, au obţinut două victorii (39-18 cu Hajdunanas şi 33-25 cu KSI) şi au remizat în partida de debut, 26-26 cu Mezokovesdi. Cu cele cinci puncte obţinute, juniorii I s-au clasat pe primul loc în grupă şi au jucat finala turneului, pe care au şi cîştigat-o, 26-21 cu Kecskemeti. Juniorii I au punctat şi la capitolul premii individuale. Mihai Dobra a cîştigat titlul de „Cel mai bun jucător străin”. De asemenea, Mihai Dobra, alături de Sergiu Makaria, au fost aleşi şi în echipa turneului.
Juniorii III (13-14 ani) au evoluat la turneul sub 16 ani, unde s-a jucat cu o minge mai mare (nr. 3) decît cea cu care evoluează ei în Campionatul Naţional (nr. 2). Deşi rezultatele nu au arătat asta, micii sportivi antrenaţi de Claudiu Clonovszki s-au descurcat onorabil, jocul lor fiind de apreciat.
La Turda, juniorii II au obţinut două victorii (43-36 cu Olimpic Tg. Mureş şi 25-22 cu CSM Ploieşti) şi au fost învinşi de CSM Reşiţa, CSM Bucureşti şi AHC Potaissa Turda. La finalul turneului, juniorii antrenaţi de Silviu Surducan au ocupat locul trei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.