În Strîmbu Băiuţ, prins cu ţigări de contrabandă

0
388

Un bărbat, din Târgu Lăpuş, care transporta cu autoturismul peste 500 pachete cu ţigări de contrabandă, a încercat să fugă de poliţişti. A fost prins şi identificat, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

În timpul executării atribuţiilor de serviciu pe DJ 109F, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe raza localităţii Strâmbu Băiuţ. Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea înspre localitatea Poiana Botizei, s-a procedat la urmărirea sa. Între timp, persoana de la volan a aruncat pe geamul lateral al maşinii trei saci, în care au fost găsite 504 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii au găsit autoturismul abandonat, în Poiana Botizii, iar în urma verificărilor l-au identificat pe şofer – un bărbat, de 39 de ani, domiciliat în Târgu Lăpuş.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, iar faţă de bărbat s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, cu obligaţia de a nu părăsi ţara. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.