Întâlnirea eparhială a responsabililor cu catehizarea

0
307

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a avut loc ieri, joi, 1 martie 2018, de la ora 10,00, în sala de conferinţe de la Mănăstirea Habra, Groşi-Baia Mare, în organizarea Sectorului Teologic-Educaţional şi Activităţi cu Tineretul şi Biroului de Catehizare, întâlnirea anuală a responsabililor pentru catehizare din cadrul celor 8 protopopiate din Episcopia Maramureşului şi Sătmarului.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat obiectivele catehetice pentru anul 2018 la nivel de Eparhie, perspective, strategii anuale şi proiecte de finanţare la nivel de protopopiate, s-a prezetat proiectul „Hristos împărtăşit copiilor”, ediţia 2017-2018 – concurs naţional de creaţie, care are ca generic „Unirea: libertate şi unitate”.
Pe marginea temelor prezentate au avut loc dezbateri, întrebări şi răspunsuri privind activitatea de catehizare.
Scopul întâlnirii a fost găsirea unor modalităţi de a dezvolta, dinamiza şi multiplica activităţile catehetice dedicate tinerilor din Eparhia Maramureşului şi Sătmarului.
Întâlnirea i-a avut moderatori pe Pr. Milan Bălan, consilier eparhial coordonator al Sectorului Teologic-educaţional şi activităţi cu tineretul, care a transmis mesajul Preasfinţitului Părinte Episcop Iustin, şi pe Arhid. Alexandru Gaborean, inspector eparhial pentru catehizarea tineretului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.