Trei etape, trei victorii

0
172

ACS Fotbal Comuna Recea – CS Iernut 5-1 (3-1)

Parcurs fără greşeală în returul ligii a treia pentru ACS Fotbal Comuna Recea, maramureşenii ajungînd la a treia victorie consecutivă din tot atîtea etape scurse. Jucătorii pregătiţi de Romulus Buia şi Ovidiu Mic au trecut, lejer, marţi după-amiază, pe terenul din satul Săsar, cu scorul de 5-1 (3-1), de CS Iernut, trei puncte care a apropiat formaţia noastră de ocupantele primelor două poziţii.

De poziţia secundă la două lungimi, iar de liderul Universitatea Cluj, la trei puncte. Însă cele două colege din seria a cincea au cu un meci în minus, respectiv două.
Restanţa cu CS Iernut a fost fără istoric, punctele puse în joc fiind acontate încă după primele 45 de minute. Daniel Mih a deschis scorul după 20 de minute, iar golgheterul re­turului pentru maramureşeni, Romariu Rus, l-a majorat patru minute mai tîrziu. Scorul de neprezentare s-a consemnat peste alte şase minute, Rus realizînd dubla şi ajungînd la patru reuşite în trei meciuri. Ionuţ Cheţan a redus în minutul 45+2 din handicap, din penalty, acesta fiind şi scorul pauzei. La unsprezece minute de la reluare, Viorel Chinde a refăcut diferenţa de trei goluri, pentru ca în minutul 90 Alin Bota să închidă tabela la 5-1 din penalty. • ACS Fotbal Comuna Recea: Bota – Dunca, Urs, A. David, Revesz, Cuc, Asăujan, Ciocan, Chinde, R. Rus, Mih. Au mai evoluat: Lang, Bandula, Oşan şi Cih. Antrenori: Romulus Buia şi Ovidiu Mic.
În etapa viitoare, ACS Fotbal Comuna Recea se va deplasa pe terenul ocupantei locului cinci, Metalurgistul Cugir, partidă ce se va disputa vineri, 30 martie, de la ora 15.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.