Acţiune comună poliţie – RAR

0
134

– amenzi de aprox. 6.000 lei şi 5 certificate de înmatriculare retrase –

Pentru că defecţiunile tehnice ale autoturismelor pot fi cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii maramureşeni acţionează în mod constant, împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român, atât pentru combaterea nerespectării normelor tehnice, cât şi pentru menţinerea unei atitudini prudente în trafic.

O astfel de acţiune a fost organizată miercuri, 11 aprilie, pe DN 18. Poliţiştii din Ocna Şugatag au oprit pentru control 49 de autovehicule şi i-au depistat pe şoferii care s-au deplasat pe drumurile publice fără a respecta prevederile legale în vigoare. Amenzile aplicate pentru sancţionarea abaterilor rutiere au fost de aproximativ 6.000 lei, iar 5 şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autoturismelor pe care le conduceau.
Între Breb şi Ocna Şugatag, patru persoane au fost rănite
Joi dimineaţa, la ora 07.50, pe DJ 109F, între localităţile Breb şi Ocna Şugatag, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia patru persoane au fost rănite.
O femeie, de 42 de ani, care conducea un autoturism spre Ocna Şugatag, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a lovit un cămin de decantare a apelor pluviale, după care s-a răsturnat pe câmp.
În urma accidentului, patru persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 70 de ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la Spitalul din Sighetu Marmaţiei.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.