Comportament necivilizat sancţionat

0
57

• Vineri noaptea, Jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Horia, din Baia Mare, unde, un bărbat, cu vârsta de 38 de ani, din Craiova, a provocat scandal tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi gălăgie, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare persoanelor aflate în zonă.
• În Petrova, pe timpul desfăşurării Hramului Mănăstirii „Izvorul Tămăduirii”, jandarmii au fost solicitaţi să intervină, deoarece trei bărbaţi, doi din judeţul Botoşani şi unul din Maramureş, au apelat în mod re­­petat la mila credincioşilor.
• Pe B-dul Bucureşti, din Baia Mare, un bărbat, în vîrstă de 25 de ani, cu domiciliul în Baia Mare, a adresat expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă unui angajat al SC Urbis.
• Sâmbătă, în jurul orei 20:30, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Baia Mare, aflându-se în faţa unui imobil de pe Aleea Dobrogei, a ascultat muzica la un volum ridicat, în autoturismul proprietate personală, tulburând astfel liniştea locatarilor.
• Duminică, în jurul orei 20, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în parcul din faţa gării CFR, din Baia Mare, unde 8 bărbaţi consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea publică prin strigăte şi gălăgie, adresându-şi injurii şi expresii jignitoare. În jurul orei 23:30, jandarmii sigheteni au surprins pe strada 9 Mai, un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce consuma băuturi alcoolice, tulbura ordinea publică prin strigăte şi gălăgie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ