În Vişeu de Sus – Un bărbat, bănuit de furt, a fost reţinut

0
139

La doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, din oraş, bănuit că a sustras portofelul unei femei. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Duminică, la ora 11, o femeie i-a sesizat pe poliţiştii din Vişeu de Sus, prin SNUAU 112, că a observat un bărbat, care a sustras portofelul unei femei. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe victimă, o femeie, de 69 de ani, din oraş. Aceasta a declarat că o persoană necunoscută i-a sustras portofelul, în care avea 600 de lei şi cheile de la locuinţă, în timp ce se deplasa pe strada Aleea Eroilor.
Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea autorului şi la câteva ore au identificat un tânăr, de 16 ani, din oraş, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

O băimăreancă vindea ţigări de contrabandă în Tămaia

Sâmbătă seara, la ora 21, poliţiştii din Fărcaşa, care efectuau activităţi de patrulare pe raza localităţii Tămaia, au prins, în flagrant, o femeie care oferea spre vânzare ţigări de contrabandă. Băimăreanca, în vârstă de 63 de ani, nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă pentru cele 100 de pachete cu ţigări de contrabandă pe care le comercializa la un magazin din localitate. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar băimăreanca a fost sancţionată cu amendă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.