USR Maramureş are filială la Sighetu Marmaţiei

0
261

Un sfârşit de săptămână productiv pentru USR Maramureş. Sâmbătă, 14 aprilie, au avut loc alegerile pentru conducerea filialei locale a Uniunii Salvaţi România.
În urma alegerilor filiala va fi condusă de doamna Annamaria Elek Borlean, doctor în psihologie, secondată de cei doi vicepreşedinţi, domnul profesor Ovidiu Roşca si doamna Ingeborg Mihalik, economist . Alegerile au avut loc în prezenţa unei delegaţii a filialei judeţene, din care au făcut parte preşedintele Dan Ivan şi vicepreşedintele Dragoş Moldovan, precum şi a deputatului de Maramures, Vlad Duruş.
De acum înainte membrii filialei USR Sighetu Marmaţiei vor veghea asupra activităţilor administraţiei locale şi vor sancţiona derapajele de la normele legale şi vor acorda sprijin sighetenilor în colaborarea cu instituţiile statului. Vor prezenta, de asemenea, soluţii pentru problemele din capitala Maramureşului istoric, care, din păcate, este sufocată de o administraţie opacă şi clientelară, ce se-apleacă prea puţin asupra nevoilor locuitorilor.
Extinderea va continua într-un ritm susţinut în perioada următoare, urmând a fi înfiinţate mai multe filiale in judeţ. Cei de la USR Maramureş îi îndeamnă pe toţi cei care vor să se implice în problemele comunităţilor şi vor să genereze o schimbare reală în bine, să ia legătura cu ei.

(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.