Începe programul “Litoralul pentru toţi”

0
155

– tarife între 159 şi 605 lei pe săptămână –

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat programul “Litoralul pentru toţi” prin care turiştii beneficiază de cazare la mare, plătind între 159 şi 605 lei, pentru o săptămână de cazare, în perioada 14 mai – 14 iunie. Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

”Litoralul pentru toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.
Tarifele percepute în cadrul programului de către hotelieri sunt neschimbate de 5 ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat.
Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării, la începutul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august.
Până în prezent s-au înscris în program 36 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 2.200 de locuri, în fiecare dintre 5 cinci serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare. Astfel, aproximativ 15.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral să beneficieze de vacanţe cu tarife reduse.
Tarifele negociate pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, în această ediţie (sejur de 6 nopţi/persoană), pornesc de la 205 lei – la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 605 lei – la un hotel de cinci stele, cu mic-dejun.
Tarifele negociate pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) pentru un sejur de 6 nopţi de persoană) pornesc de la 159 lei – la un hotel de o stea, fără mic-dejun, şi ajung la 469 lei – la un hotel de cinci stele, dar cu mic-dejun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.