Incendiu cu două victime în Borşa

0
143

Pompierii maramureşeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, în Borşa, izbucnit la nişte magazii de lemne aflate între blocuri.
Alarma s-a dat joi noaptea, puţin după ora 1, iar spre locul intervenţiei au pornit două echipaje ale pompierilor din cadrul Gărzii de Intervenţie Borşa. Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafaţă destul de mare şi au chemat în ajutor un echipaj din Vişeu de Sus. De asemenea, spre locul intervenţiei s-a deplasat şi grupa operativă a inspectoratului şi câte un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului Sighetu Marmaţiei şi Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă. Pentru lichidarea incendiului au intervenit şi pompierii voluntari din localitate.
În urma incendiului au ars circa 1.000 meti pătraţi de deşeuri lemnoase, faţada unui bloc şi 10 metri pătraţi din acoperişul din lemn al blocului. Din nefericire, în urma incendiului au rezultat două victime, una cu arsuri de gradele I şi II la membrele superioare, iar cea de a doua intoxicată cu fum. Ambele persoane au fost transportate la CPU Borşa de către echipajele SMURD şi SAJ aflate la locul intervenţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.