Misiune specială a poliţiştilor rutieri la Grădiniţa Nr. 20

0
107

Chiar dacă sunt mici, pot învăţa lecţia siguranţei! Şi curioşi şi interesaţi, dar mai ales fascinaţi de uniforma poliţiştilor şi autospeciala din dotarea Biroului Rutier Baia Mare, copiii din cadrul Grădiniţei Nr. 20 au discutat cu poliţiştii rutieri despre cum să circule corect, pe unde să traverseze strada, pe unde să se joace în siguranţă, de ce trebuie să stea în maşină pe locurile din spate şi să folosească centura de siguranţă.
Atenţia şi concentrarea pentru a răspunde corect la întrebările adresate s-au transformat într-o reală bucurie în momentul în care cei mici au fost lăsaţi să urce în autospeciala cu care au venit poliţiştii. Astfel, misiunea, una cu adevărat specială, s-a încheiat cu multe zâmbete şi îmbrăţişări, aspect ce subliniază încrederea pe care poliţiştii au câştigat-o, dar şi prietenia pe care au legat-o cu cei mici.
Pentru că siguranţa rutieră a copiilor, categorie specială de participanţi la trafic, constituie una dintre priorităţi, poliţiştii rutieri vor continua astfel de activităţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.