Oamenii de afaceri din Baia Mare distinşi cu titlul de Cetăţean de Onoare

0
319

Zece oameni de afaceri prosperi care îşi desfăşoară activitatea economică în Municipiul Baia Mare vor deveni cetăţeni de onoare. Este vorba despre principalii investitori, principalii agenţi economici cu cifră de afaceri ridicată şi profit. De asemenea, zece doamne şi domnişoare care activează în zona mediului de afaceri vor obţine aceeaşi distincţie. Anunţul a fost făcut de primarul Cătălin Cherecheş în cadrul unei conferinţe de presă organizate ieri, 24 mai.
Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: „Vorbim despre dezvoltare economică şi aceşti oameni trebuie într-un fel încurajaţi, ştiind că oricum au curaj dacă au făcut nişte paşi în acest domeniu. Dar cel puţin să fie ridicaţi la nivel de exemplu pentru comunitate. Nu putem să le oferim prea multe lucruri, dar cel mai important lucru este să facem aceste gesturi relativ mici ca şi valoare financiară, dar care totuşi să îi onoreze şi pe ei şi pe noi. Bineînţeles că vom mai avea încă cinci astfel de titluri de cetăţeni de onoare pentru societăţile comerciale şi pentru proprietarii unor astfel de societăţi, cei care au cea mai mare relevanţă socială sau implicare socială, respectiv cinci care au cea mai mare relevanţă în zona educaţională. Oamenii aceştia care se gândesc la viitor trebuie sprijiniţi şi respectaţi.”
Mai mult, primarul Cătălin Cherecheş a arătat că începând din luna septembrie, din fonduri private va fi demarat un proiect care va urma să fie dezvoltat la nivel naţional, „Cătălin Cherecheş, lider school”. În cadrul acestei acţiuni, în fiecare săptămână vor fi aduşi în Baia Mare lideri de opinie din diverse domenii, oameni de la care tinerii să poată învăţa, oameni care să insufle emoţie tinerilor care doresc să se afirme.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.