În Teceu – peste 13.000 pachete cu ţigări descoperite la frontiera verde

0
139

Luni, 11 iunie, în jurul orei 23, poliţiştii de frontieră din Sarasău au observat, pe raza localităţii Teceu, mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, prin apa râului Tisa.
Ajunse pe malul românesc, acestea au început să transporte, către interiorul ţării, colete voluminoase, moment în care poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea acestora.
Observând patrula poliţiei de frontieră, bărbaţii au abandonat coletele şi s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin, ignorând somaţiile legale prin voce ale poliţiştilor de frontieră.
Imediat au fost informate autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar la locul faptei au fost descoperite 24 colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Baxurile au fost duse la sediul sectorului unde s-a constatat că acestea conţin 13.250 pachete cu ţigări, de diferite mărci, în valoare de peste 155.000 lei.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.