Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

0
99

– amenzi de peste 16.000 lei –

În dorinţa de a reduce victimizarea prin accidente rutiere provocate de nerespectarea normelor legale, poliţiştii rutieri au fost în weekend prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat 7 persoane care, din cauza conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, au pus în pericol siguranţa traficului rutier. Cele şapte persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 62 de ani, sunt cercetate acum de poliţişti în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, poliţiştii au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale în cazul şoferilor depistaţi în weekend în timp ce conduceau autoturisme cu viteza peste limita legală sau în cazul celor care au încălcat alte norme rutiere. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 16.000 lei.

În Borşa: Un biciclist a fost accidentat mortal

Vineri, 15 iunie, în jurul orei 22, poliţiştii din Borşa au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza oraşului.
Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un bărbat, de 39 de ani, din Bogdan Vodă, care conducea o autoutilitară pe strada A.I. Cuza, a surprins şi accidentat un biciclist care a ieşit de pe o stradă lăturalnică fără să se asigure. De asemenea, poliţiştii au constatat că biciclistul, în vârstă de 64 de ani, nu purta elemente reflectorizante. Din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.