Academia de Handbal Minaur, medaliată cu bronz la Turneul Final de Juniori IV

0
257

În perioada 14-17 iunie, Baia Mare a fost gazda Turneului Final de Juniori IV la handbal. La sfîrşitul competiţiei, Academia de Handbal Minaur, antrenată de Maria Paşca-Pop şi Victor Paşca-Pop, a primit medalia de bronz, cîştigînd finala mică cu CSO Mizil, scor 23-20.
Pentru a ajunge la Turneul Final, Academia de Handbal Minaur a început sezonul 2017/2018 prin cîştigarea fazei pe euro-regiune (14-15 aprilie, Baia Mare). A urmat Turneul Semifinal (25-27 mai, Braşov), unde juniorii IV au terminat pe locul trei după trei victorii în patru partide.
A urmat Turneul Final, unde juniorii noştri şi-au asigurat prezenţa în grupele principale încă din finalul primei zile, după victoriile 34-28 cu CSU Suceava şi 38-21 cu CSM Reşiţa. În a doua zi, Academia de Handbal Minaur a pierdut confruntarea cu CSM Bucureşti (scor 22-28), echipă ce avea să cîştige titlul de campioană naţională.

Vlad Pop, Alexandru Măgurean şi Lucas Sabou

În grupele principale, juniorii IV au cîştigat ambele partide, 25-23 cu Unirea Sânnicolau Mare şi 28-24 cu CSŞ Ploieşti, victorii ce le-a asigurat prezenţa în semifinale. Penultimul act nu a fost norocos pentru juniorii Academiei, aceştia pierzînd meciul cu LPS Vaslui cu 32 la 23. În finala mică, Academia de Handbal Minaur a trecut de CSO Mizil cu scorul de 23 la 20 şi aduce astfel medalia de bronz în vitrina clubului.
Academia de Handbal Minaur a punctat şi la capitolul premii individuale, fiind premiaţi sportivii Vlad Pop (cel mai bun jucător), Alexandru Măgurean (cea mai bună extremă dreapta) şi Lucas Sabou (cea mai bună extremă stînga).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.