A început distribuirea dividendelor pentru OMV Petrom

0
117

Depozitarul Central va distribui, până în 22 iunie 2021, dividende aferente anului 2017 pentru acţionarii OMV Petrom. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,020 lei.
Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 25 mai 2018. Acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face: • prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari • în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG din întreaga ţară.
Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.