Alexandru Sabou, noul antrenor secund al CS Minaur Baia Mare

0
208

Alexandru Sabou, jucător emblematic cu un palmares de invidiat, a decis să facă pasul spre o nouă etapă a carierei sale sportive. Astfel, din sezonul viitor competiţional, acesta va sluji în continuare hand­balul băimărean în calitate de antrenor secund al echipei masculine.
Component al echipei naţionale de handbal, Alexandru Sabou a cîştigat titlul de campion naţional cu două echipe din România, HCM Constanţa şi Minaur Baia Mare. În noua formulă, acesta va avea şi responsabilităţi în ceea ce priveşte pregătirea fizică a foştilor coechipieri.
Reprezentanţii Clubului Sportiv Minaur Baia Mare îşi manifestă aprecierea cu privire la alegerea făcută de Alexandru Sabou şi se declară bucuroşi pentru faptul că acesta a rămas alături de iubirea de-o viaţă – Minaur Baia Mare.
În ideea continuităţii, existentă la nivelul clubului, stafful echipei masculine va fi condus de Raul Fotonea, antrenorul cu care a început Minaur Baia Mare reclădirea gloriei de odinioară. Acesta este un antrenor tînăr, cu o pronunţată sete de cunoaştere, care în sezonul competiţional anterior şi-a îndeplinit obiectivele intermediare, acela de a duce echipa pe care o coordonează în primele opt din România.
Pentru a ţine pasul cu progresul, din sezonul viitor, echipa masculină a CS Minaur Baia Mare va avea şi un analist statistician. Este vorba despre Marius Botîrlă, tînăr absolvent al Facultăţii de Informatică, acreditat de Federaţia Europeană de Handbal ca statistician. Acesta se va ocupa de supravegherea pregătirii continue individuale, de progresul fiecărui jucător în parte şi de elementele necesare planificării formei sportive în vederea atingerii obiectivelor. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.