5 situaţii de urgenţă

0
125

• Sâmbătă, pompierii din Borşa au intervenit cu două autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Focul a mistuit acoperişul din lemn al casei, pe o suprafaţă de 120 metri pătraţi, tavanul din lemn, pe o suprafaţă de 100 mp, diverse obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică.
Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuinţe din Sighetu Marmaţiei, unde flăcările au distrus construcţia din lemn, pe o suprafaţă de circa 30 metri pătraţi.
Pompierii din Şomcuta Mare au fost solicitaţi să intervină pentru spălarea carosabilului în urma producerii unui accident rutier.
• Duminică, pompierii borşeni au lichidat un incendiu produs pe DN18 la nişte cauciucuri uzate, iar cei din Sighetu Marmaţiei au fost solicitaţi să lichideze un incendiu izbucnit la un mijloc de transport, aflat pe strada Independenţei, din municipiu. Focul a distrus materialele combustibile aflate în compartimentul motor.
Concursul echipelor serviciilor private pentru situaţii de urgenţă
şi ale voluntarilor
Timp de două zile, în perioada 21-22 iunie, stadionul municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare a găzduit concursurile serviciilor private şi voluntare pentru situaţii de urgenţă, etapa judeţeană.
În concurs s-au înscris 5 echipe ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă şi 6 echipe ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Concurenţii au parcurs trei probe: pista cu obstacole 100 metri, ştafeta 4X100 metri şi dispozitivul de intervenţie.
În urma desfăşurării probelor de concurs, clasamentul a fost următorul:
• Servicii private pentru situaţii de urgenţă: I – ARAMIS INVEST SRL, Baia Mare, II – UAC Dumbrăviţa, III PLIMOB SA, Sighetu Marmaţiei
• Servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă: I – Groşi, II – Fărcaşa, III – Mireşu Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.