Dosare penale • 6 persoane depistate în timp ce conduceau fără a deţine permis

0
137

Cei şase maramureşeni, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau autoturisme sau mopeduri pe drumurile publice de pe raza judeţului. În câteva cazuri, s-a constatat că aceştia se aflau şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.
A conduce un autovehicul fără a deţine permis de conducere înseamnă a-ţi pune libertatea în pericol. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.

În Târgu Lăpuş
Excesul de viteză – amenzi de peste 13.000 lei
– 4 permise de conducere reţinute –

Pentru a preveni producerea de accidente rutiere generate de viteza excesivă, poliţiştii din Târgu Lăpuş au desfăşurat, în weekend, o activitate preventivă pe drumurile publice de pe raza de competenţă.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 13.500 lei. Cele mai multe amenzi le vor plăti şoferii care au circulat cu viteză excesivă: din cele 25 de sancţiuni aplicate, 21 au fost pentru depăşiri ale regimului legal de viteză. Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.