Ofiţerul sociolog a depus jurământul de credinţă

0
142

Ieri, 27 iunie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a devenit un loc al emoţiilor şi al unui nou început în carieră pentru doamna Georgescu Luminiţa. A fost prima sa zi de lucru în calitate de ofiţer sociolog la IPJ Maramureş.
Dincolo de dorinţa de a ajunge în rândul oamenilor legii, motivaţia şi pregătirea au ajutat-o să-şi atingă obiectivul şi să obţină cele mai bune rezultate la proba scrisă susţinută în cadrul concursului organizat la nivelul IGPR.
Echipa managerială, care a întâmpinat-o la sediul instituţiei, i-a prezentat sarcinile de lucru şi atribuţiile pe care le va avea. Un moment cu totul emoţionant l-a constituit depunerea jurământului de credinţă şi asigurarea că-şi va îndeplini cu răspundere şi bună-credinţă sarcinile ce-i revin.
Pentru că perseverenţa şi responsabilitatea sunt termeni ce definesc succesul în carieră, conducerea inspectoratului a asigurat-o pe noua colegă de întregul sprijin şi i-a urat mult succes în activitate şi multe împliniri!

Urmărit internaţional, depistat de poliţiştii maramureşeni

Luni, 25 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un bărbat urmărit internaţional.
Pe numele băimăreanului, autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Cel în cauză a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca şi ulterior Curţii de Apel Cluj-Napoca, care a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile.

Prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă pliculeţe cu substanţă interzisă

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au prins în flagrant doi tineri, din municipiu, care încercau să vândă mai multe pliculeţe cu substanţe interzise.
Existând suspiciunea comiterii unor fapte incriminate de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, poliţiştii au ridicat plicurile găsite asupra celor doi tineri şi au întocmit dosar penal pe care l-au înaintat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.