Prinşi în flagrant Patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore

0
137

– 10.500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate şi un autoturism indisponibilizat –

Un nou caz de contrabandă, concretizat în reţinerea a patru persoane, confiscarea a 10 500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi ridicarea unui autoturism, vine să sublinieze atât implicarea poliţiştilor pentru combaterea acestui fenomen, cât şi profesionalismul lor.

Marţi noaptea, poliţiştii din Ocna Şugatag au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe raza de competenţă. Şoferul şi-a continuat deplasarea, însă cooperarea eficientă cu poliţiştii din Baia Sprie a dus la depistarea autoturismului, într-o parcare situată pe DN18. În momentul în care i-a văzut pe poliţişti, tânărul de la volan a abandonat autoturismul şi a fugit în pădure.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite 5.000 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.
Din primele cercetări a reieşit că bănuiţi de comiterea faptei sunt patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani. Toţi au fost identificaţi miercuri, iar seara, în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore.
Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au mai găsit la locuinţa unuia dintre ei, din Sighetu Marmaţiei, alte 5.500 pachete cu ţigări de contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări, respectiv 10.500 pachete, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei. Ieri, 28 iunie, cei patru tineri au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.