Săptămîna trecută – poliţiştii au intervenit la peste 150 de evenimente

0
131

– amenzi în valoare de 27.850 lei, 73 permise reţinute şi 23 certificate de înmatriculare –
Poliţiştii maramureşeni au fost zilnic la datorie şi au acţionat atât pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, cât şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-a intervenit la 156 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

În urma celor opt acţiuni punctuale de combatere a fenomenului infracţional, desfăşurate de către poliţiştii Serviciului Rutier, cei din cadrul poliţiilor Baia Mare, Baia Sprie şi Vişeu de Sus, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.850 lei.
De asemenea, poliţiştii au constatat 22 de infracţiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au reţinut 73 permise de conducere şi au retras 23 certificate de înmatriculare.
Activităţile specifice desfăşurate au dus la identificarea a 16 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi dispunerea unor măsuri privative de libertate faţă de 5 persoane. Totodată, au fost găsite 4 persoane reclamate dispărute de la domiciliu, fiindu-le clarificată situaţia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.