Bunurile neasigurate pot fi sustrase cu uşurinţă

0
143

Neglijenţa în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor dvs. vă poate transforma cu uşurinţă în victime. Este mult mai uşor şi la îndemână să fiţi mai vigilenţi, decât să vă recuperaţi bunurile în situaţia în care aţi fost victima vreunei infracţiuni de furt. Luni, 2 iulie, poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi cu privire la comiterea mai multor furturi, toate pe fondul neglijenţei proprietarilor.

Asiguraţi portierele chiar şi atunci când plecaţi de lângă autoturism!

Măsurile de protecţie pe care trebuie să le ia fiecare proprietar în momentul parcării autovehiculului constituie un element cheie pentru descurajarea potenţialilor infractori. Sub nici o formă nu trebuie lăsate în autoturism, la vedere, bunuri de valoare, genţi, poşete, bani sau acte personale. Un băimărean, care a ignorat aceste aspecte, a rămas fără portofelul pe care-l avea în maşină.

Portofel uitat

Şi o femeie, din Seini, a rămas fără portofelul, în care avea 1.000 de lei. Aceasta l-a uitat pe o banchetă, dintr-un centru comercial din Baia Mare, iar cei care l-au găsit şi l-au însuşit pe nedrept.

Nu lăsaţi ferestrele rabatate când nu sunteţi acasă!

Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au fost semnalaţi cu privire la un nou caz de furt din locuinţă. Şi de această dată, hoţii au profitat de faptul că ferestrele au fost lăsate rabatate, au pătruns în apartamentul situat la parterul unui bloc şi au sustras 1.400 de lei şi bonuri în valoare de 300 de lei.

Bicicleta neasigurată – ţintă pentru hoţi

Un alt exemplu că hoţii vânează orice oportunitate îl constituie cazul unei băimărene, care a sesizat, luni, poliţia că a fost victima unei infracţiuni de furt. Aceasta a declarat că a rămas fără bicicleta, pe care a lăsat-o neasigurată pe strada Metalurgiei.
În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru identificarea persoanelor care au comis faptele, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.