Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei în România, a vizitat Maramureşul

2
853

Ieri, Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, a fost gazda întîlnirii dintre Excelenţa Sa Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucureşti şi oficialităţile maramureşene. Ambasadorul Turciei a fost însoţit de membri ai Ambasadei şi oameni de afaceri turci, reprezentativi în economia din Turcia, dar şi din România, iar instituţiile maramureşene au fost reprezentate de prefectul Vasile Moldovan, Gabriel Zetea – preşedintele CJ, Doru Dăncuş – vicepreşedintele CJ, viceprimarii Noemi Vida şi Marinel Rob şi, evident, oameni de afaceri reprezentativi din Baia Mare. Joi, delegaţia Ambasadei Turciei a fost prezentă la Satu Mare, ambele întîlniri fiind „perfectate” de deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, care a dorit să prezinte oficialităţilor din Turcia posibilităţile şi oportunităţile de afaceri din zona de nord a ţării, unde activează încă foarte puţine firme cu acţionari din Turcia.
Deşi a fost o primă întîlnire protocolară, cu toţii au considerat că există interes şi că se pot pune bazele unor serioase colaborări, cu investiţii în diverse domenii de activitate.

2 COMENTARII

  1. Ce te miri, romanul a avut intotdeauna mentalitate de sluga. Tot asa i-au spus si ambasadorului Ucrainei cind a venit in Maramures, toti se intreceau (in frunte cu narodul Gabriel Zetea) sa-si manifeste „respectul si simpatia pentru Excelenta Sa” . Rezultatul? Dupa citeva zile in Ucraina a aparut legea care desfiinteaza invatamintul in limba romana.

  2. Mi se face parul maciuca. In loc sa aduceti americani, imi aduceti imputiti astai de musulmani care au votat un dictator. Ce v pasa chipuri de lut, banul sa va iasa cu orice pret… Penal la penal trage. Va ia mama dracului la alegeri

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.