Crimă în Baia Mare – Liviu Gavrilescu a fost ucis în propria casă!

0
1088

– suspect de crimă este chiar fiul acestuia –

Un nou caz terifiant s-a petrecut, marţi dimineaţa, în Baia Mare. Poliţia a fost sesizată prin 112 despre o posibilă crimă.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit corpul unui bărbat, în vârstă de 65 de ani (NR: luna viitoare urma să împlinească 66 de ani), care prezenta multiple leziuni şi traumatisme. A fost imediat identificat de poliţişti. Este vorba despre Liviu GAVRILESCU, personaj cunoscut, profesor universitar la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului şi consilier IT la Prefectura Maramureş, pensionat anul trecut. Persoana decedată a fost transportată la spital pentru efectuarea necropsiei.
Poliţiştii maramureşeni au mai mulţi suspecţi, însă suspectul principal este chiar fiul acestuia, în vîrstă de 37 de ani, care locuia cu părinţii, şi suferea de anumite afecţiuni psihice. Se pare că, între tată şi fiu ar fi avut loc o altercaţie. Fiul său a dispărut de acasă, fiind dat în urmărire generală. Trupul neînsufleţit al lui Liviu Gavrilescu a fost găsit de soţia acestuia, care la momentul disputei dintre cei doi nu era acasă.
„A fost sesizată poliţia în această dimineaţă (NR: marţi) cu privire la decesul unei persoane. S-a constituit o echipă complexă de cercetare şi se desfăşoară verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş” – a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.
“Infracţiunea de omor se confirmă. Decesul a survenit în urma unor acte de violenţă extremă” – a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.