Fiul profesorului universitar a fost prins

0
252

După ore de căutări, suspectul principal al crimei petrecută, marţi, în Baia Mare, a fost prins. Fiul lui Liviu Gavrilescu a fugit de acasă imediat după crimă, fiind dat în urmărire generală.
„Ieri, 10 iulie (NR: marţi), în jurul orei 22.15, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare – Secţia 3 Poliţie Satu Mare, împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, a identificat, pe raza judeţului Satu Mare, un bărbat care manifesta un comportament suspect şi nu deţinea acte de identitate asupra sa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul domiciliază în judeţul Maramureş, are 38 de ani şi este suspectat de comiterea unui omor, care a avut loc tot ieri, 10 iulie a.c., în Baia Mare” – precizează IPJ Satu Mare.
Bărbatul a fost predat poliţiştilor maramureşeni, în vederea continuării cercetării în cauză.
Având în vedere antecedentele medicale ale presupusului criminal, fiind diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, în cursul nopţii de marţi, a fost internat la Centrul de Boli Mintale din cadrul Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea stabilirii dacă, la momentul comiterii infracţiunii de omor, avea sau nu discernământ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.