Se caută copii talentaţi născuţi în 2005

0
428

Ediţia a doua a proiectului Turneul Speranţelor se adresează copiilor născuţi în 2005 în vederea selecţiei şi formării noilor generaţii de jucători pentru reprezentativele României. Selecţia judeţeană trebuie finalizată pînă în 15 august, primul joc urmînd să aibă loc în 2 septembrie.
Etapa interjudeţeană deschide ediţia 2018/2019 a Turneului Speranţelor, proiect dedicat copiilor născuţi în 2005. Această primă fază va avea loc în perioada 2 septembrie – 4 noiembrie, pînă în 15 august referentul zonal al Federaţiei Române de Fotbal, Emil Kemenes, împreună cu Comisia Tehnică din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş urmînd să finalizeze selecţia judeţeană.
44 de echipe vor participa în această fază a etapelor interjudeţene, fiind formate la nivelul ţării opt zone (şase cu şase echipe, una cu patru echipe, plus zona Bucureşti + Ilfov cu patru echipe). Se va juca în sistem tur-retur, cu meciuri programate duminica. Judeţul Maramureş face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj. Selecţionata Maramureşului va debuta în ediţia 2018/2019 a Turneului Speranţelor pe propriul teren, în compania copiilor din Bistriţa-Năsăud.
Circa 30 de copii născuţi în 2004 şi provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmaţiei, Sporting Recea şi Minaur Baia Mare au fost rulaţi în cele 10 partide disputate de selecţionata Maramureş în prima fază a Turneului Speranţelor, ediţia 2017/2018. Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmaţiei) a reprezentat Maramureşul la faza finală de selecţie pentru Turneul Speranţelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.