Primăria Ulmeni se mută în casă nouă

0
404

Administraţia locală din Ulmeni se mută într-un nou sediu. Acesta a aparţinut în trecut Administraţiei Financiare care s-a închis. Clădirea a trecut acum în ograda primăriei, aşa că aceasta a reabilitat-o şi o va folosi ca sediu principal. Clădirea actuală în care funcţionează primăria va rămâne şi ea cu aceeaşi utilitate.

În noul sediu se vor muta, cel mai probabil, relaţiile cu publicul, casieria, Biroul Agricol şi serviciul de asistenţă socială. Ştefan Vicsai, viceprimarul din Ulmeni, ne-a explicat: „Am preluat într-un final, după ani buni de tergiversări, clădirea ce aparţinea Administraţiei Financiare, am făcut reparaţiile interioare, am recompartimentat spaţiile. Este vorba despre nouă birouri în care vom repartiza personalul angajat din primărie. Relaţiile cu publicul se vor muta în noul sediu, casieria, Biroul agricol şi Serviciul de asistenţă socială. Pentru Serviciul de evidenţa populaţiei, spre exemplu, avem închiriat spaţiu în sediul poliţiei. Biroul agricol funcţionează în prezent la căminul cultural, deci toate acestea vor avea o casă nouă. Primarul şi viceprimarul vor avea birouri în noua clădire, dar vom funcţiona în ambele sedii. Investiţiile cu reparaţiile interioare şi exterioare s-au făcut din fonduri de la bugetul local. Am făcut şi o parcare în faţa instituţiei pentru cei care vin cu maşini. Sediul actual este impropriu funcţionării primăriei cu toate serviciile din subordine, birourile sunt mici. Deci această investiţie într-un nou sediu a fost mai mult decât necesară! Suntem totuşi un oraş, avem şapte sate, deci oameni mulţi care trebuie să vină în condiţii civilizate cu orice problemă pe care o au de rezolvat la administraţia locală”.

Ştefan Vicsai, viceprimar
Ştefan Vicsai, viceprimar

Oamenii din oraş sunt încântaţi că vor avea un nou sediu de primărie: „Actualul sediu e mic, aglomerat, şi nu e tare bine când vin mulţi oameni la primărie. Aşa, cu două locaţii, va fi mult mai uşor pentru toată lumea”, ne-a spus Maria Mic. „Era necesară mutarea într-o clădire mai spaţioasă, că actuala primărie e aglomerată şi nu face cinste oraşului”, a completat şi Marcel Pustai. „De multe ori când am avut de rezolvat ceva la primărie, a fost aglomeraţie, spaţiu strâmt, deci total inconfortabil. Mă bucur că se mai face un sediu spaţios”, a conchis Ianoş Lacatoş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.