Autoutilitară încărcată cu ţigări de contrabandă în Vadu Izei

0
281

– 7.511 pachete cu ţigări, în valoare de 88.000 lei –

Sâmbătă, 21 iulie, în jurul orei 8.30, poliţiştii de frontieră din Maramureş au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Vadu Izei, o autoutilitară marca Fiat, condusă de către un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit, sub remorca acesteia, un spaţiu special amenajat, în care au fost observate mai multe pachete cu ţigări. Având în vedere cele constatate, şoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediu în vederea continuării cercetărilor.
Astfel, în spaţiul special amenajat sub bena autovehiculului au fost descoperite 7.511 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 88.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Autoutilitară furată din Franţa, depistată la Petea

Vineri, 20 iulie, în jurul orei 21, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru efectuarea controlului de frontieră, un cetăţean român Daniel H., în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. Acesta conducea o autoutilitară marca Renault Kangoo, înmatriculată în Franţa.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina este semnalată ca fiind furată şi căutată de autorităţile din Franţa, din anul 2017.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Petea, până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.