Ieri studenţi, azi… ofiţeri!

0
349

Luni dimineaţa, poliţiştii maramureşeni au primit în rândurile lor doi absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2018 „Centenarul Marii Uniri”. Cu emoţii şi entuziasm, şi-au preluat locurile de muncă fiind pregătiţi să dea startul unei cariere de succes în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, unde au fost repartizaţi.

În speranţa că sunt bucuroşi că vor lucra într-o echipă unde toţi susţin aceeaşi cauză, că vor fi fermi, că prin muncă şi folosind cunoştinţele acumulate în şcoală vor întări „scutul” ce protejează comunitatea, echipa managerială i-a întâmpinat iar şeful inspectoratului i-a felicitat şi le-a urat mult succes şi o carieră plină de realizări.
Începând de ieri, poliţiştii sub a căror tutelă se vor afla îi vor supraveghea şi le vor împărtăşi din experienţa lor, iar conducerea inspectoratului îi asigură de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin.

Percheziţii în Ieud: Armă letală, trofee de căprior şi cerb ridicate de poliţişti

– se presupune că deţinătorul ei făcea braconaj cinegetic –
O armă letală, muniţia şi o lunetă aferente, precum şi cinci trofee de căprior şi cerb şi mai multe kg de carne de vânat au fost ridicate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate pe raza localităţii Ieud.
În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Dragomireşti, vineri, 20 iulie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Ieud. Activităţile au vizat un bărbat, de 56 de ani, bănuit de comiterea unor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, muniţia şi o lunetă aferente acesteia, mai multe kg de carne de vânat, trei trofee de căprior şi două de cerb.
În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii, iar arma ridicată nu figurează înregistrată în evidenţele poliţiştilor.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ieud şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Maramureş.
Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.