Un tânăr, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost identificat şi reţinut în Baia Mare

0
229

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, din municipiu, bănuit de comiterea unei tâlhării. Băimăreanul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Sâmbătă, 21 iulie, poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării. O femeie, în vârstă de 65 de ani, a declarat că, în jurul orei 13.40, în timp ce se deplasa singură pe strada Pintea Viteazu, a fost deposedată, prin violenţă, de lănţişorul de aur pe care îl purta la gât. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 3.500 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr, de 25 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Reţinut pentru comiterea infracţiunii de furt în Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii continuă să acţioneze pentru menţinerea siguranţei publice şi descurajarea celor care comit ilegalităţi, luând măsuri ferme atunci când constată abateri.
Luni, 23 iulie, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au dispus reţinerea unui tânăr, de 20 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea mai multor furturi. Acesta a fost identificat săptămâna trecută de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, fiind cercetat pentru comiterea mai multor furturi din locuinţă de pe raza municipiului. Din cercetări a reieşit că valoarea prejudiciului cauzat este de 11.000 lei.
Sigheteanul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Persoană dispărută

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui tânăr reclamat dispărut şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.
Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că duminică, 22 iulie, MUNTEAN GEORGE NELU, în vârstă de 28 de ani, a plecat voluntar de pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş şi până în prezent nu a revenit la domiciliul său, din comuna Cicârlău, localitatea Handalu Ilbei. Acesta a plecat cu autoturismul marca Alfa Romeo, de culoare gri, cu număr de înmatriculare MM-04-PTK.
Au fost demarate, imediat, toate activităţile procedurale iar poliţiştii efectuează investigaţii pentru găsirea tânărului.
Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.65 m, păr blond, creţ, ochi albaştri. Are o cicatrice la nivelul capului şi una la nivelul piciorului stâng.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou alb, blugi albaştri şi era încălţat cu adidaşi albi.
Persoanele care pot să ofere informaţii despre MUNTEAN GEORGE NELU sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la tel. 0262207763.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.