Început de carieră în poliţia maramureşeană

0
230

Şeful de promoţie al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, împreună cu alţi doi colegi au început cariera la IPJ Maramureş.
Entuziasm, emoţii, un nou început. Ieri, 30 iulie, a fost prima zi din cariera de poliţist a agenţilor de poliţie care au absolvit cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Poliţiştii maramureşeni i-au primit în rândurile lor pe trei absolvenţi ai acestei instituţii de învăţământ.
Ca o consecinţă firească a pregătirii temeinice, a seriozităţii şi ambiţiei, maramureşeanul Ţiplea Gheorghe Dorel a absolvit cursurile cu cea mai mare medie, devenind astfel şeful promoţiei. Acesta este pregătit să continue drumul performanţei în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare. Agenţii de poliţie Mureşan Mihai Grigore şi Şuşca Ionuţ Andrei vor face parte din echipa luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.
Cu încredere, dar şi cu dorinţa de a pune în practică cunoştinţele acumulate, tinerii poliţişti au participat la ceremonia organizată pentru primirea lor de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.
Exprimându-şi încrederea că prin integritate, promptitudine şi fermitate vor obţine performanţa la care aspiră, conducerea inspectoratului le-a urat mult succes şi i-a asigurat de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-şi îndeplini atribuţiile ce le revin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.