Paula Seling, naşă de cununie

0
462

Talentata artistă maramureşeană, Paula Seling, a fost recent naşă la cununia civilă a unui cuplu de prieteni din Botoşani. Paula a avut emoţii mari, pentru că, după relatările sale e prima dată când a trecut printr-o astfel de experienţă.
“Mirii” sunt prietenii cântăreţei. Mireasa, Andrada, este jurist la Primăria Botoşani şi e fiica unui mare organizator de evenimente din Moldova, iar mirele, Gabriel, este consilier municipal şi, totodată, arbitrul de fotbal. Nu au impresionat doar cu dispoziţia şi zâmbetele lor, ci şi cu ţinutele, întrucât toţi cei prezenţi au ales să poarte costume populare.
Paula Seling a îmbrăcat o ţinută ardelenească, la care a asortat sandale moderne, iar soţul ei a ataşat la brâu o funie de usturoi, simbol al protecţiei. Mirii au fost şi ei în centrul atenţiei, căci s-au asortat perfect. Andrada a ales un buchet din floricele albe, de câmp, iar pe cap a purtat o coroniţă. În evidenţă au ieşit şi încălţările ei, pentru că pantofii cu toc au avut aceleaşi motive tradiţionale şi au fost concepuţi special pentru cununie, de către designerul Ştefan Burdea. A doua pereche de naşi este Rodica şi Bogdan Zamfirescu, nimeni altul decât preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Nunta va avea loc în octombrie, pe data de 28 în Botoşani şi se pare că va fi evenimentul anului în oraş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.