Percheziţii domiciliare în Tăuţii Măgherăuş

0
167

Luni, 13 august, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane cercetate pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.
Din cercetările efectuate a reieşit că, două femei, în vârstă de 41 respectiv 50 de ani, una angajata unei companii de credite de consum, iar cealaltă operator de servicii poştale, ar fi încheiat contracte de creditare fictive, pe numele mai multor persoane fizice de pe raza localităţii Ilba, însuşindu-şi suma de 52.900 lei.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri şi înscrisuri de natură a proba activităţile ilicite ale persoanelor implicate.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Câinele poliţist Snow e „antitabac”

– a mirosit rapid ţigările de contrabandă ale unui bărbat –
Marţi dimineaţa, în jurul orei 5, o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Unităţii Canine, care desfăşura activităţi în zona Pieţei Izvoarele, din Baia Mare, a observat un bărbat care avea asupra sa un bagaj voluminos.
Partenerul de nădejde al poliţiştilor, Snow, a mirosit de îndată ţigările de contrabandă pe care acesta le avea în sacoşă.
Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în Baia Sprie, care nu a putut prezenta documentele pentru cele 128 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, pe care le deţinea. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.