Dosare penale: 3 persoane conduceau autoturisme fără a deţine permis

0
137

Conducerea fără permis vă poate costa libertatea! Fapta constituie infracţiune şi se poate pedepsi cu închisoarea de la 1 la 5 ani. În cadrul acţiunilor desfăşurate, joi, pe drumurile publice din judeţ au fost depistate trei persoane care conduceau autovehicule chiar dacă nu deţin permise de conducere.
Un băimărean, în vârs­tă de 50 de ani, a fost depistat în jurul orei 7, în timp ce conducea pe DJ 182B, între Satu Nou de Jos şi Baia Mare. La ora 23, poliţiştii din Seini au depistat, pe strada Horea din oraş, un bărbat, de 44 de ani, care conducea un autoturism fără a avea acest drept.
Un tânăr, de 24 de ani, domiciliat în comuna Mireşu Mare, care a condus un autoturism dinspre Satulung spre Şomcuta Mare, fără a deţine permis de conducere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar. În urma impactului ambele vehicule au fost proiectate în şanţul de pe partea dreaptă. Din fericire nici o persoană nu a fost rănită.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.