Reeditarea finalei în etapa a doua

0
193

• Timişoara Saracens – CSM Ştiinţa Baia Mare

Cel mai interesant meci al etapei a doua din Superliga de rugby este cel dintre Timişoara Saracens şi CSM Ştiinţa Baia Mare, programat pentru sîmbătă dimineaţă pe stadionul „Gheorghe Raşcanu”, de la ora 11.00.
Nimeni altele decît campioana şi vicecampioana stagiunii precedente, Timişoara Saracens adjudecîndu-şi atunci finala campionatului. Şi în acest sezon cele două puternice echipe din campionatul nostru se află printre pretendentele la un nou titlu, în ecuaţie mai regăsindu-se Steaua şi CSM Bucureşti. Gruparea argentinianului Alejandro Canale merge în Banat pentru a-şi lua revanşa irosirii titlului, dar şi pentru a doua victorie a stagiunii. O victorie care ar însemna enorm în stabilirea clasamentului final al sezonului regulat, echipele de pe primele două locuri fiind avantajate în faza următoare a campionatului. Ne aşteaptă, cu siguranţă, un meci dificil, echilibrat, între două echipe de aceeaşi valoare, diferenţa urmînd să se facă, la fel ca în ultimele întîlniri, la capitolul greşeli mai puţine. Să sperăm că CSM Ştiinţa nu va mai repeta istoria meciurilor cheie din stagiunea trecută, va gestiona mai bine momentele importante şi va reveni acasă cu victorie.
Programul etapei 2 (sîmbătă, 15 septembrie, ora 11.00): SCM Gloria Buzău – CS Dinamo Bucureşti; CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Bucureşti; ACS Tomitanii Constanţa – CSA Steaua Bucureşti (Telekom Sport); Timişoara Saracens – CSM Ştiinţa Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.