În atenţia participanţilor la Cupa Satelor

0
95

Pînă în 24 septembrie, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş (AJFMM) trebuie să trimită Federaţiei Române de Fotbal (FRF) lista echipelor înscrise în ediţia I a Cupei Satelor. O competiţie destinată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2006 (Under 13) din satele şi comunele din România.
Primăriile care au dorit să se înscrie în competiţie au solicitat AJFMM formularul de înscriere, 20 de comune manifestîndu-şi interesul pentru acest proiect al FRF derulat cu sprijinul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Reprezentanţii tuturor acestor echipe sînt rugaţi ca pînă vineri, 21 septembrie, să trimită la AJFMM formularul de înscriere şi tabelele cu jucători. Din 1 octombrie 2018 pînă în 15 martie 2019 este programată etapa I, cea judeţeană. Va urma etapa regională (1 aprilie – 15 mai 2019), pentru ca etapa naţională să aibă loc între 25 mai şi 10 iunie 2019.

Cursuri pentru obţinerea şi reînnoirea Licenţei C

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş (AJFMM) organizează cursuri atît pentru obţinerea licenţei UEFA C, cît şi pentru prelungirea valabilităţii cardului de Licenţă UEFA C.
Pentru cursul de obţinerea Licenţei UEFA C, dosarul de înscriere trebuie să cuprindă: fişă de înscriere tipizată (se găseşte la sediul AJFMM); copie după cartea de identitate; copie legalizată după diploma de Bacalaureat; cazier juridic (în original); dovadă medicală care atestă că este sănătos clinic şi apt pentru efort fizic (în original); aviz medical care să ateste că este apt din punct de vedere psihologic; 2 fotografii 3/4 (pe suport de hîrtie, dar şi electronic în format jpeg sau png).
Dosarul de înscriere poate fi depus zilnic, de luni pînă vineri, între orele 9.00-13.00, la sediul AJFMM (Bd. Unirii 11J, Baia Mare). Pentru detalii suplimentare, persoană de contact este Ioan Onciu – preşedinte Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM, telefon 0732-955605.
Cei care doresc să-şi prelungească valabilitatea cardului de Licenţă UEFA C sînt rugaţi să depună o cerere în acest sens la sediul AJFMM pînă luni, 24 septembrie. Persoană de contact este Ioan Onciu, preşedinte al Comisiei Tehnice de Antrenori din cadrul AJFMM. Număr de telefon: 0732-955605.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.