Vin medici la Tg. Lăpuş

0
1121

Spitalul Orăşenesc din Tg. Lăpuş este o unitate sanitară publică, care asigură permanent servicii medicale curative pentru o populaţie de 36.000 de locuitori din întreg bazinul Lăpuşului, cu cele 13 sate aparţinătoare şi comunele arondate: Băiuţ, Cerneşti, Cupşeni, Groşii Ţibleşului, Lăpuşul Românesc, Suciu de Sus şi Vima Mică.

A fost o perioadă când medicii specialişti erau o „rara avis” pentru spitalul din Tg. Lăpuş. Cu timpul, cu ajutorul nemijlocit al primarului Mitru Leşe care a oferit condiţii de cazare şi aparatură performantă, pentru medici, oraşul a început să fie atractiv. „În ultima vreme au venit trei medici noi, Ioan Szasz – medic dermatolog care lucrează în relaţie cu Casa de Asigurări, Delia Dobra – medic pediatru, Anamaria Zah – medic cardiolog”. – precizează dr. Dan Cupşa, directorul spitalului orăşenesc Tg. Lăpuş.
Spitalul ar avea nevoie stringentă de un medic neurolog, un anestezist şi un medic de laborator, posturile au fost scoase la concurs şi… se aşteaptă. Ca o curiozitate, posturile de medic anestezist şi medic de laborator n-au fost ocupate niciodată!
Nick Opriş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.