Anul 2019 aduce noi zboruri săptămânale spre Antalya, de pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare

0
204

Ieri, la conferinţa de presă organizată la Aeroportul Internaţional Maramureş s-a lansat o nouă cursă charter spre Antalya, Turcia, cu zboruri începând din data de 17 iunie şi până în 16 septembrie 2019, curse săptămânale, cu plecare în fiecare zi de luni. La conferinţă au fost prezenţi Raluca Hatmanu, director de marketing al Agenţiei de turism Christian Tour, directorul comercial pe destinaţia Turcia în cadrul agenţiei Erdinc Adali, Dorin Buda, directorul general al Aeroportului Internaţional Maramureş, Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, primarul oraşului Tăuţii Măgherăuş, Anton Ardelean.
Directorul comercial Erdinc Adali a declarat: „Lansăm zborul charter către Antalya direct din Baia Mare. Avem în plan 20 de zboruri săptămânale şi analizele interne pe care le-am efectuat arată că Baia Mare este gata să susţină un zbor charter săptămânal. Cu aceste curse am intrat de anul viitor şi pe Tg. Mureş, Craiova şi Bacău. Costul pachetului turistic este de 399 euro (totul inclus, adică transportul cu avionul dus-întors, cazare, transfer aeroport-hotel, servicii turistice în limba română la sol, taxe aeroport). Cu cât se achiziţionează din timp pachetul turistic, cu atât biletele vor fi mai ieftine. În acest moment, avem o ofertă bună: 25 de euro taxă de rezervare, până în 30 septembrie 2018, după care pachetul turistic se plăteşte jumătate până la sfârşitul lunii martie 2019 şi jumătate, cu 21 de zile înainte de plecare spre destinaţie. Antalya este o destinaţie renumită, mai ales pentru familile cu copii şi de asemenea ideală pentru cuplurile aflate în „luna de miere”.
Gabriel Zetea, preşedintele CJ Maramureş: „Am aşteptat personal acest moment de foarte mulţi ani. Au fost multe piedici, greutăţi. Vorbim de o investiţie de 20 milioane euro, e foarte greu să faci un proiect fără bani. Consiliul Judeţean Maramureş, alături de întreg colectivul aeroportului, a reuşit să finalizăm însă acest proiect. Dăm astfel posibilitatea Aeroportului Maramureş să facă primii paşi, să-şi găsească primii parteneri: Tarom este primul partener, iar acum, Christian Tour, cărora le mulţumesc că au avut încredere în noi. Vom continua modernizarea, finalizarea terminalului, apoi dezvoltarea aeroportului şi pe zona cargo. CJ a alocat peste 6 milioane lei doar pentru funcţionarea aeroportului şi peste 7 milioane lei pentru investiţii. Am făcut asta pentru maramureşeni, pentru că am văzut că sunt foarte interesaţi de zborurile de pe Aeroportul Internaţional Maramureş”.
Din anul 2020, Agenţia Christian Tour a promis zboruri spre alte noi destinaţii. Sloganul firmei este: „Câte un drum pentru fiecare vis”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.