Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
130

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 19 octombrie 2018. Evenimentul se va desfăşura, în Baia Mare la Casa Armatei, str. Hortensiei nr. 1 începând cu ora 9.
Absolvenţii unei forme de învăţământ, promoţia 2018, care încă nu şi-au găsit un loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor. „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi în a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să alegă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Maramureş, Ştefania Donca.
Oficialii instituţiei au mai arătat că „obiectivul principal al acestui eveniment, îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale, transparente care să permită realizarea unui echilibru între acestea. Totodată agenţii economici participanţi la bursă, vor avea prilejul să-şi recruteze direct viitorii angajaţi iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia să dialogheze direct cu reprezentanţii firmelor, în vederea găsirii unui loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale”.
Pentru informaţii suplimentare persoanele interesate pot accesa site-ul AJOFM Maramureş: http: //www.maramures.anofm.ro/, secţiunea –mass.media .

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.