Incendii pe 17 hectare de vegetaţie uscată

0
87

Pompierii maramureşeni au intervenit la 7 situaţii de urgenţă, dintre care 6 pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată. În urma acestor incendii au ars circa 17 hectare de vegetaţie uscată. Pentru lichidarea acestora au intervenit pompierii băimăreni, cei din Fărcaşa şi Târgu Lăpuş, dar şi pompierii din cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.
• Pompierii din Şomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus acoperişul anexei pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi. În sprijinul pompierilor au venit şi pompierii din cadrul Detaşamentului Baia Mare cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.
Militarii băimăreni au mai lichidat şi un incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor.
• Pompieriii sigheteni au fost solicitaţi să lichideze un incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de persoane, în localitatea Câmpulung la Tisa. Incendiul a fost stins însă de către personalul CFR. În urma incendiului, nu au existat victime.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.