Țigări de contrabandă ascunse prin „metoda capac” într-o autoutilitară

0
79

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat în trafic o autoutilitară, condusă de un cetățean român, care transporta, ascunse sub scânduri și schele de construcție, aproximativ 13.000 pachete cu țigări, în valoare de peste 150.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Miercuri, 24 octombrie, în jurul orei 15.30, a fost identificată și oprită în trafic, pentru control, în Sighetu Marmației, o autoutilitară marca Iveco, condusă de către un cetățean român, domiciliat în județul nostru.
În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse după scânduri și schele de construcție, prin „metoda capac”, mai multe colete cu țigări. Având în vedere cele constatate, șoferul și autovehiculul au fost duși la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor. Astfel, au fost descoperite 12.958 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 151.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.