8.300 pachete cu ţigări, confiscate la frontiera de nord

0
58

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat aproximativ 8.300 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, care erau ascunse în rezervorul unei maşini şi în anexa unui imobil.

• Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Nicolae A., în vârstă de 46 de ani, din Satu Mare. Autoturismul a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră pentru un control amănunţit, întrucât existau suspiciuni cu privire la transportul disimulat de ţigări.
Astfel, a fost descoperită ascunsă, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, cantitatea de 800 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 9.360 lei, au fost confiscate, conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul, în care erau ascunse ţigările, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
• Un echipaj al Poliţiei de Frontieră din Sighetu Marmaţiei, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat, într-o anexă ce aparţinea unui imobil de pe raza localităţii Crăciuneşti, mai multe colete cu ţigări.
La solicitarea poliţiştilor de frontieră, proprietarul imobilului a predat ţigările, acestea fiind transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.500 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, a cărei valoare se ridică la suma de 87.750 lei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.