Schimbări la Wizz Air din 1 noiembrie

0
341

Noua politică de bagaje a Wizz Air, care va fi introdusă de la 1 noiembrie, aduce noi reguli în privinţa bagajelor de mână sau a celor de cală, existând, potrivit operatorului aerian, mai mult de 50 de variante între care clienţii pot alege.
Începând cu data de 1 noiembrie, fiecare pasager are dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm), în timp ce pasagerii care au achiziţionat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a transporta în cabină şi un troller (55x40x23 cm). Pe baza feedbackului primit de la pasageri, dar şi a schimbării obiceiurilor de călătorie, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la doar 7 euro, pentru a facilita confortul călătorilor.
Noua politică de bagaje clară şi echitabilă este foarte flexibilă, deoarece permite clienţilor să aleagă între mai mult de 50 de variante de bagaje de mână, gratuite sau de cală, în funcţie de preferinţele lor individuale.
Compania îi încurajează pe pasageri să împacheteze bagajele eficient şi să achiziţioneze WIZZ Priority, un serviciu care include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) şi un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar şi îmbarcare prioritară de la doar 5 euro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.