România – Portugalia, pe Arena Zimbrilor

0
80

România – Portugalia este un meci care va menţine una dintre echipe în a doua grupă valorică a rugby-ului european şi care se va disputa sîmbătă, 10 noiembrie, pe Arena Zimbrilor. Duelul decisiv va începe la ora 14.00 şi va fi transmis în direct la Telekom Sport. Cu această ocazie, organizatorii acestei partide au susţinut o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi Călin Matei, preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare, Sorin Andrei, directorul Complexului Sportiv Naţional „Lascăr Pană”, locotenent colonel Mihai Haiduc, prim-adjunct al inspectorului şef din cadrul IJJ Maramureş, respectiv Dorin Coste, şeful Poliţiei Locale. Cei patru au vrut să aducă la cunoştinţa publicului care va lua parte la acest eveniment despre regulile care trebuie respectate pentru buna desfăşurare a partidei.
„Este un meci foarte important pentru noi. De 29 de ani, Baia Mare nu a mai găzduit un meci internaţional interţări. Noi vom deschide porţile pentru public de la ora 12.00. Intrarea este liberă, pentru că aşa am dorit noi pentru suporterii echipei naţionale din această zonă. Se anunţă destul de multă lume din afara judeţului şi a oraşului. Aşa că a trebuit să gîndim un plan în concordanţă cu legea. Astfel, la ora 12.00 se vor da bilete fără valoare. În momentul în care biletele cu loc se epuizează (2.200 la număr) se vor da bilete fără loc (cca 800). La ora 13.50, se închide accesul publicului în arenă. Trebuie să mai specific faptul că fiecare persoană va primi un singur bilet şi nu mai multe”, a declarat Călin Matei. De asemenea, preşedintele CSM Ştiinţa a mai precizat că spectatorii sînt rugaţi să vină cît mai devreme la Arena Zimbrilor pentru a evita aglomeraţia, şi nu cum se obişnuieşte la alte jocuri, cu 10 minute îna­inte, la 13.50 porţile urmînd să se închidă. O altă chestiune importantă este faptul că spectatorii care vor dori să părăsească la pauză interiorul arenei şi vor să revină pentru partea secundă a partidei o pot face doar în cazul în care vor mai exista bilete disponibile.
„Ne-am luat toate măsurile necesare pentru orice fel de incidente care pot să apară. Recomandăm ca accesul să fie cît mai devreme, iar spectatorii sînt rugaţi să nu deţină bagaje voluminoase”, a precizat şi adjunctul IJJ Maramureş, Mihai Haiduc.
Totodată, şeful Poliţiei Locale Baia Mare, dl. Dorin Coste, a mai spus că traficul rutier va fi restricţionat parţial în zona Bulevardului Unirii – Strada Transilvaniei şi Strada Rachetei.
Intrarea spectatorilor se va face pe o singură poartă, cea de lîngă Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.